Solu 365 on Microsoft Office 365 -ryhmien henki.

Solu 365 -käyttäjänä perustat työryhmäsi aina tarpeeseen ja oikeilla asetuksilla – samalla saat helpon ja nopean pääsyn kaikkien Office 365 -ryhmiesi kaikkiin sovelluksiin. Vältyt perustamasta Ryhmiä kahteen kertaan – ei duplikaatteja. Kaikki arvokas tieto on yhden klikkauksen takana.

Hallittavuutta Office 365 -ryhmien perustamiseen

Ei turhaa tiedon päällekkäisyyttä

Läpinäkyvyyttä tietoon

Kaikki Office 365 -ryhmät yhden klikkauksen takana

Solu365 on

Solu 365 auttaa hallitsemaan Office 365 -ryhmien luontia.
Katso itse miten!

Maailman kehittynein
itsehallittava
Office 365 -ympäristö

Office 365 on käytössä jo yli 125 000 organisaatiossa ja sillä on yli 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Erilaiset organisaatiot tukeutuvat johtamisessaan, liiketoiminnassaan ja uuden oppimisessa erilaisiin johtamisen, liiketoiminnan ja tietämyksenhallinnan oppeihin. Olipa haasteena siirtyminen funktionaalisesta organisaatiosta projektiohjattuun, tai matriisista verkostomaiseen organisaatiorakenteeseen, on uuden tiedon synnyttämisen oltava helppoa ja sen liittämisen osaksi organisaation osaamispääomaa oltava turvattu.
Office 365 tarjoaa koneoppimiseen tukeutuvia näkymiä alati muuttuvaan organisaation jaettuun tietoon. Oppivat algoritmit ja ihminen yhdessä muodostavat kasvavan ja kehittyvän tietovaraston. Ryhmätyön hedelmät ovat tietoa: keskusteluja, dokumentteja, tehtävälistoja ja videoita.

Kaikki ryhmätyön tuottama tieto on Office 365 helposti löydettävissä – joskin yleensä vain Ryhmän jäsenten kesken. Me uskomme, että ryhmätyön hedelmät on tarkoitettu koko organisaation hyväksi ja siksi haluamme tuoda lisää hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä Office 365:een.