Solu365 – Ryhmissä on voimaa.

Solu 365 on Microsoft Office 365 -ryhmien henki.

Solu 365 -käyttäjänä perustat työryhmäsi aina tarpeeseen ja oikeilla asetuksilla – samalla saat helpon ja nopean pääsyn kaikkien Office 365 -ryhmiesi kaikkiin sovelluksiin. Vältyt perustamasta ryhmiä kahteen kertaan – ei duplikaatteja. Kaikki arvokas tieto on ainoastaan yhden helpon klikkauksen takana.

Tiesitkö, että jokainen Office 365 -ryhmä tarjoaa jäsentensä käyttöön Outlook -keskustelun ja -kalenterin, tiedostot ja OneNote -muistikirjan SharePointissa sekä tehtävät Plannerissa? Ryhmien jäsenet käyttävät sovelluksia työtehtäviinsä yhdessä ryhmän muiden jäsenten kanssa, kukin tarpeensa ja tyylinsä mukaan.

Entä onko sinusta organisaatiosi tiedonhallinnan suunnittelijana hankala luottaa käytäntöihin, joissa et enää voi määritellä ryhmätyöskentelyn ja projekteissa syntyvän tiedon informaatioarkkitehtuuria?

Solu 365 tarjoaa organisaatiolle mahdollisuuden ohjata ryhmien perustajia siten, ettei samaan tarkoitukseen aiottuja ryhmiä synny yhtä useampaa. Solu 365:n salkkunäkymä tuo läpinäkyvyyttä ryhmien sisältämään tietoon.