FAQ

Mitä eroa on Teamsilla ja Groupsilla?

Microsot Teamsilla voit luoda pysyviä, monenvälisiä online -keskusteluja, online -kokouksia ja paljon muuta. Jokaisen Teams tiimin taustalla on myös Office 365 -ryhmä. Kun luot tiimin Teamsiin, syntyy samalla aina Office 365 -ryhmä. Jos luot ensin Office 365 -ryhmän, voit aina jälkeenpäin liittää siihen Teams -toiminnot.

Voiko kuka tahansa asentaa Solu 365 -sovelluksen organisaatiomme Office 365 -ympäristöön?

Tarvitset Office 365 -järjestelmävalvojan oikeudet asennnusta varten.

Voinko lisätä Solu 365 www-osia klassiselle SharePoint -sivulle, kuten julkaisu- tai wiki-sivulle?

Kyllä. Solu 365 www-osat on toteutettu SharePoint Framework www-osina ja ne ovat yhteensopivia niin modernien kuin klassisten sivujen kanssa.

Kuinka ohjeistan käyttäjät luomaan Office 365 -ryhmiä Solu 365:en avulla?

Solu 365 Wizardiin jokaisen lomakekentän yhteydessä on puhekupla, jonka ohjetekstiä voit muokata oman organisaatiosi käyttäjille niin, että he sen parhaiten ymmärtävät.

Mitä ulkoinen jakaminen tarkoittaa?

Office 365 -ryhmiin voi kutsua käyttäjiä oman organisaation ulkopuolelta. Nämä vierailijoiksi kutsutut käyttäjät lisätään Office 365 -ryhmän jäseniksi. Jos kaipaat hienojakoisempaa tapaa hallita SharePoint -sivuston sisällön jakamista, voit Solu 365:en avulla kytkeä päälle klassisen SharePoint -jakamisen ryhmän luonnin yhteydessä ja antaa vierailijoille rajatumpia käyttöoikeuksia.

Tulevatko aiemmin luodut ryhmät näkyviin Solu 365 -portfoliossa vai näkyvätkö vain Solu 365 Wizardilla luodut?

Kaikki ryhmät näkyvät riippumatta siitä onko ne luotu ennen vai jälkeen Solu 365 käyttöönoton.